YIDAKI
organiseert didgeridoo workshops door heel Nederland.

Nu didgeridoo leren spelen is de beste manier om met je zelf in contact te komen.


Een team van de beste spelers zorgen voor een perfecte balans tussen leren en plezier hebben met de didgeridoo. De workshops worden gegeven in de privesfeer, bedrijven, muziekscholen, aboriginal art museum e.t.c.

Om de workshops op een hoog niveau te houden volgen ook wij nog steeds, ondanks dat we al jaren spelen en lesgeven, veel workshops bij beroemde didgeridoospelers uit Australie.

Namen als David Blanasi, Djalu Gurruwiwi, Mark Atkins, Charley Mc Mahon, Garry Thomas, Alan Dargin, Yannawirri Yiparrka e.t.c zijn bekende topspelers in de didgeridoo wereld.

De technieken die wij van deze meesters leren, geven wij door tijdens onze workshops, zodat er altijd weer nieuw materiaal is om in te verdiepen.

De lage resonerende tonen en de speel- technieken doen je telkens verwonderen wat er allemaal mogelijk is met een "uitgeholde boomstam".


Er wordt gebruik gemaakt van de didjeribone, een uniek instrument. Deze verstelbare didgeridoo laat je in alle toonaarden spelen. Het materiaal heeft een geweldige resonantie en is door zijn eigenschappen snel aanspeelbaar. Daardoor gaat er geen kostbare lestijd verloren. Zeker 95% van de cursisten laten binnen 15 minuten de basistoon horen. Ook uit het standpunt van hygiëne wordt dit instrument gebruikt. Het is eenvoudig en grondig te reinigen.
Tot ziens en veel plezier met het oudste blaasinstrument van de wereld, de"Didgeridoo"

Carolus van Kuilenburg
www.yidaki.nl / info@yidaki.nl

 

Op deze dag worden alle basistechnieken behandeld om perfect didgeridoo te kunnen bespelen. Aan het circulair ademhalen(de kunst van het doorademen) wordt veel aandacht gegeven.

Kennismakings didgeridoo workshops
worden gehouden in het Aboriginal Art museum te Utrecht.


Beginnersworkshops
Een prima start om met de didgeridoo kennis te maken.
Voldoende leerstof wordt je aangereikt om de didgeridoo te kunnen beheersen.
Deze dag kost Euro 85.00 en wordt gehouden van s'morgens 10.00 uur tot 16.30 uur.
Deze workshops worden gehouden in een gezellige werfkelder in het hartje van Utrecht.

eer over de didjeribone

Ook originele Australische didgeridoo's zijn te gebruiken tijdens de workshops, van beginner tot gevorderden, beschilderd en onbeschilderd.

Yidaki geeft ook workshops, voorlichting e.t.c. op locatie. De plaats regelt u en wij komen de workshops geven.

Informatie:030-2628253


Ziet u geen framepagina www.yidaki.nl